Olej z vlašských ořechů a balzamikový ocet pětiletý
Ochutnejte báječnou kombinaci za studena lisovaného oleje z vlašských ořechů a sladkého balzamikového octu, který zrál v dubových sudech 5 let.
Jedná se o naší nejoblíbenejši kombinaci a proto Vám ji nově představujeme v hezkém dárkovém balení. Ochutnejte náš vybraný pár a nebudete litovat. Jedná se o skvělou kombinaci oříškového oleje a vyvážené sladkokyselé chuti balzamikového octu. Doporučujeme tuto kombinaci zejména do salátů, těstovin s rajčatovou omáčkou, na čerstvý chléb nebo bagetu (místo másla).
Olej z vlašských ořechů
Olej z vlašských ořechů je produkt naprosto nezaměnitelné vynikající chuti a vůně. Je zdrojem velmi cenných látek. Lze jej využít nejen k přímé konzumaci například k dochucení salátů, zvýraznění chuti sýrů či masa, ale i jako výživný a snadno vstřebatelný masážní prostředek na celé tělo.
Olej z vlašských ořechů je vyráběn z jader vlašáku, a to lisováním za studena bez přidání barvicích a konzervačních látek
Lze jej využít ve studené i teplé kuchyni, do salátů, k sýrům, masu, jedinečný je například přímo na pečivo místo másla.
Balzamikový ocet pětiletý
Jablečný balzamikový ocet je vyráběn výhradně z čerstvých a sladkých jablek. Vyzrálé plody se odšťavňují a kvasí na tzv. Cider (zkvašený jablečný mošt), který je tradiční metodou zpracováván na ocet, jablečné aceto. Aceto je dále buď plněno do lahví jako Základní aceto, nebo je ponechán v dubových sudech po dobu 2 nebo 5 let. Jablečný balzamikový ocet je čistě přírodním produktem bez přídavku karamelu či jiných barviv, sladidel nebo chemických přísad.
Balzamikový ocet pětiletý je skutečným skvostem na kuchyňském stole. Jeho chuť je plná, lahodně jemná a pikantní zároveň. Zeleninový salát dokáže proměnit v opravdový gurmánský zážitek. Výborně se hodí i k sýrům, masu a rybám.
Milena K. –
Krásné. Vkusné, potěší.